Peltea de struguri

Postat de Pungasa_Rogue in Dulceata / Gem
14 Noi 2016 | 5679 vizualizari

Am avut niste strugurei pastrati de bunica, pe care nu i-a mai mancat, asa ca era pacat de ei ca sa ii arunc. Am vrut sa fac sirop, si, desi nu mi s-a parut ca l-am fiert mult, s-a inchegat foarte tare cand s-a racit, astfel ca a rezultat peltea de struguri. 

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 14.11.2016, 23:42
Am si eu un borcanel facut de mama...
la 15.11.2016, 00:22
la 15.11.2016, 08:38
la 15.11.2016, 08:59
la 15.11.2016, 10:23
la 15.11.2016, 10:48
la 15.11.2016, 15:25
Interesanta! N-am facut peltea decat de gutui.
la 15.11.2016, 19:12
Este foarte buna, Merisor!
la 15.11.2016, 19:13
Mulțumesc tuturor!
la 15.11.2016, 20:50
Nu am mancat niciodata, dar imi place culoarea ce o are!
la 15.11.2016, 21:24
E foarte buna, Rocsi! Cred ca ar fi foarte buna la torturi
la 16.11.2016, 11:47
Frumoasa culoarea! Sunt curioasa de gust, dar sigur e foarte bun!
la 17.11.2016, 18:15
Super! Eu, strugurii ramasi, i-am facut must.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking