Ingrediente
- 1 punga penne gigante ( 500 g)
- 1 lg ulei de rapita
- apa
- sare
- 200 g cascaval Delaco "de familie"
- muschiulet cu crusta de verdeturi, feliat
- 2 oua
- 2 lg smantana
- 100 ml lapte
- piper
Mod de preparare
Pastele le fierbi in multa apa cu sare si putin ulei, ca sa nu se lipeasca, pentru 8 minute (trebuie sa ramana suficient de tari pentru a le putea umple).
Intre timp pornesti cuptorul. Cascavalul il tai bastonase si rulezi cate unul intr-o felie de muschiulet. Ouale le bati cu smantana, laptele si condimentele. Scoti pastele intr-o strecuratoare si le speli sub jet de apa rece.
Intr-un vas termorezistent torni uleiul. Fiecare bucata de paste o umpli cu cascavalul rulat in muschiulet si o asezi in vas. Dupa primul strat torni 1/3 din cantitatea de ou batut si continui pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa inchei cu ou batut, peste care adaugi cascaval ras.
Dai la cuptor pentru 30 de minute. Servesti imediat, cu multa dragoste.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne gigante Amaliatta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|