Penne în sos de roșii, cu piept de pui și brânză

Postat de mirela0911 in Paste
28 Oct 2015 | 4893 vizualizari
Penne în sos de roșii, cu piept de pui și brânză

O cină tare bună și sățioasa!

Ingrediente

  • 300 g penne
  • ulei pt călit
  • 250 g piept de pui
  • 1 ceapă mare
  • 4 căței de usturoi
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 lgt pastă chilli
  • 2 roșii
  • 500 ml suc de roșii /bulion
  • sare, piper
  • 1/2 cană brânză de capră
  • cașcaval ras

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se strecoară, se clătesc sub un jet de apă rece și se lasă să se scurgă bine.

Pieptul de pui se spală bine, se șterge cu prosoape de hârtie și se taie fasiute. Intr-o tigaie se pune uleiul și când se încinge se adaugă carnea și se lasă să se caleasca puțin. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și usturoiul tăiat feliuțe. Se lasă să se caleasca împreună, timp în care se spală dovlecelul, se curăță de miez și se taie cubulete mici.  Roșiile se curăță de coajă și se taie cubulete. Se pun în tigaie pe rând dovlecelul, pasta chilli și roșiile și se lasă împreună timp de 2-3 minute. Se toarnă sucul de roșii și se condimentează cu sare și piper după gust. Se lasă să dea câteva clocote apoi se adaugă pastele. Se amestecă împreună, se pune și brânza,  se omogenizează apoi se ia de pe foc. Se repartizează în farfurii, se rade deasupra cașcaval și se servește.

Poftă Bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne în sos de roșii, cu piept de pui și brânză" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Penne cu carne tocata si sos de rosii

Postat de mirela0911

Penne cu carne tocata si sos de rosii

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece prin jet de apa. Se spala pieptul de pui, se dezoseaza apoi se toaca.  Intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2015, 11:09
Delicioase
la 28.10.2015, 11:14
Arata super!
la 28.10.2015, 11:15
Ce buneee sunt! Cu asa ingrediente cred si eu
la 28.10.2015, 11:15
foarte bune!
la 28.10.2015, 11:24
Neașteptat de bune au ieșit. Vă mulțumesc!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking