Ingrediente
- 200 g paste penne
- o jumatate piept de pui
- 50 g unt
- 4-5 linguri pasta rosii
- cimbru
- busuioc
- sare
- boia dulce
- 150 g cascaval
- 2 linguri smantana
Mod de preparare
Taiem pieptul de pui cubulete si il prajim in unt. Peste pieptul de pui rumenit usor adaugam pasta de rosii subtiata cu putina apa, condimentele si mai lasam pe foc 10 minute.
Intre timp fierbem pastele, le clatim cu apa rece si le punem in strecuratoare. In sos adaugam si smantana si mai lasam cateva minute pe foc.
Amestecam pastele cu sosul, adaugam jumatate din cascavalul ras, turnam pastele intr-un vas uns cu unt si deasupra imprastiem restul de cascaval.Introducem vasul la cuptor pentru 20-25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|