Pere caramelizate la cuptor

Postat de ctlina in Dulciuri
28 Oct 2015 | 3534 vizualizari

Pere, fructe-minune. Cunoscute ca fiind printre primele fructe cultivate, perele şi-au făcut treptat apariţia în numeroase ţări de pe glob. Dincolo de coaja lor aurie, perele conţin un întreg depozit de vitamine şi săruri minerale benefice organismului şi sistemului imunitar. Consumul de pere oferă atât plăcerea savurării unor fructe delicioase şi parfumate, cât şi posibilitatea asimilării componentelor sănătoase ale acestora. Perele au fost cultivate pentru prima dată în anul 5000 înainte de Hristos de către Feng Li, un meşteşugar chinez recunoscut. Pe aceste teritorii, perele erau considerate adevărate simboluri ale nemuririi, pentru că arborii în care creşteau aveau o viaţă foarte lungă, de cel puţin 100 de ani.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 28.10.2015, 17:38
la 28.10.2015, 17:49
la 28.10.2015, 18:04
Foarte frumoasa reteta!
la 28.10.2015, 18:17
la 28.10.2015, 18:22
la 28.10.2015, 18:55
Ce delicioase!
la 28.10.2015, 19:02
Super!
la 28.10.2015, 19:48
la 28.10.2015, 19:57
Mmmmmmm ce bune
la 28.10.2015, 20:07
O bunătate!
la 28.10.2015, 20:46
Ce bine arată!
la 28.10.2015, 21:54
arata super
la 29.10.2015, 07:52
multumesc la toti
la 29.10.2015, 08:59
Ce prezentare frumoasa!
la 29.10.2015, 09:16
arata f bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking