Pere imbatate cu sos de vin

Postat de Adinuta in Dulciuri
26 Dec 2009 | 12076 vizualizari

Prima data cand am vazut reteta aceasta m-am gandit ca o sticla de vin la 4 pere e cam mult. Dar dupa ce am facut-o, am inteles :) Fiecare para absoarbe suficient vin cat sa prinda aroma, dar totusi gustul de fruct se pastreaza. Iar sosul este pur si simplu delicios! Este o reteta de efect pentru o seara romantica sau pentru impresionat musafirii, mai ales acum, in Sarbatori!

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 07.02.2010, 18:45
dany pai ce sa fac mai cu un "oscior" ..abia mi-a ajuns la o maseluta ...dar na vad ca adinuta pleaca in excursie..ce sa fac ...ii urez calatorie placuta si distractie placuta
la 07.02.2010, 19:12
La multi ani
la 07.02.2010, 19:33
la 25.02.2010, 13:09
La Multi ani! cu intarziere .
aseara am pregatit perele astea ,wow sunt delicioase si nu merg servite decat in 2
la 02.02.2011, 17:40
la 21.12.2011, 09:11

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking