Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
14 Oct 2019 | 3272 vizualizari
Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

O reteta inedita astazi, un antreu stilat si etonant. Stiti ca-n Franta branza se serveste la sfarsitul mesei. O reteta deci pe care o puteti servi ca desert, chiar ideala daca nu sunteti mare amator de dulciuri. https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/pere-la-cuptor-umplute-cu-branza.html

Ingrediente

  • 2 pere bio Williams
  • 50 gr de branza Roquefort
  • 1 fava/boaba tonka
  • 4 nuci curatate

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180°C.

Curatati perele, taiati-le in 2 si scoateti cotorul cu samburi din mijlocul lor.

Amestecati branza Roquefort cu nucile curatate si maruntite.

Umpleti 2 jumatati de pere.

Inchideti perele cu jumatatile ramase.

Asezati-le pe hartie de copt.

Radeti boaba de tonka deasupra lor. Inchideti fiecare para in hartia de copt.

Dati la cuptor la 180°C timp de 15 minute.

Totul depinde de perele folosite.

Serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv placinta cu carnati si mozzarella

Postat de merisor67

Aperitiv placinta cu carnati si mozzarella

Cernem făina într-un vas, îi facem o adâncitură la mijloc și punem acolo drojdia și zahărul. Turnăm apa călduță și amestecă, până se combină drojdia cu...

Citeste continuarea

Trigoane cu branza

Postat de gicuta69

Trigoane cu branza

Lasam aluatul la decongelat  de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate. Punem cate o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2019, 21:57
perele imi plac doar naturele...dar pare interesanta combinatia...
la 14.10.2019, 22:09
la 14.10.2019, 22:12
la 14.10.2019, 22:30
la 14.10.2019, 22:52

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking