Perisoare de primavara cu sos de smantana

Postat de MyFancyCake in Mancare copii
4 Aug 2011 | 5699 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 04.08.2011, 16:54
bun bun
la 04.08.2011, 16:54
bune
la 04.08.2011, 17:04
cred ca-s bune!!!!!!!
la 04.08.2011, 17:49
bun si prezentarea foarte cocheta
la 04.08.2011, 17:56
o portie si la mine
la 04.08.2011, 19:37
Bune rau, rau !
la 04.08.2011, 20:36
Grozave!!!
la 04.08.2011, 21:17
buna rau
la 05.08.2011, 10:05
la 05.08.2011, 23:33
la 05.08.2011, 23:34
Bune bune
la 12.08.2011, 22:46
Minunate, imi plac preparatele cu smantana. Un mic sfat: pentru preparatele care necesita prelucrare termica nu folositi smantana fermentata, ci lichida,pentru gatit,este foarte buna. Sau daca folositi fermntata incercati sa o aduceti la aceesai temperatura cu preparatul in care o puneti folosind lichid cald din preparatul respectiv
la 10.04.2012, 11:59
o bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking