Perisoare de primavara cu sos de smantana
Postat de MyFancyCake in Mancare copii 4 Aug 2011 | 5699 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 04.08.2011, 16:54
bun bun
la 04.08.2011, 16:54
bune
la 04.08.2011, 17:04
cred ca-s bune!!!!!!!
la 04.08.2011, 17:49
bun si prezentarea foarte cocheta
la 04.08.2011, 17:56
o portie si la mine
la 04.08.2011, 19:37
Bune rau, rau !
la 04.08.2011, 20:36
Grozave!!!
la 04.08.2011, 21:17
buna rau
la 05.08.2011, 23:34
Bune bune
la 12.08.2011, 22:46
Minunate, imi plac preparatele cu smantana. Un mic sfat: pentru preparatele care necesita prelucrare termica nu folositi smantana fermentata, ci lichida,pentru gatit,este foarte buna. Sau daca folositi fermntata incercati sa o aduceti la aceesai temperatura cu preparatul in care o puneti folosind lichid cald din preparatul respectiv
la 10.04.2012, 11:59
o bunatate
COMENTEAZA