Peste alb cu garnitura de morcovi
Postat de cristinne in Pangasius 29 Apr 2010 | 5506 vizualizari
Simplu, usor si delicios!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 30.04.2010, 00:50
super bun felicitari si 5 furuclite de la mine
la 30.04.2010, 12:25
furculite si de la mine si in plus felicitari ca preferi condimentele in detrimetul asa ziselor mix-uri de-a gata care mai contin altceva nerecomandat .
la 01.05.2010, 11:17
mixul de condimente de-a gata ce ni-l recomanda astia pe la Tv, de ne-au impuiat capul, nu contine altceva decat sare la greu si e-uri, cred ca nici n-a vazut piperul sau curry-ul adevarat, Knorrul)pe bune acum!
PS; eu si curry-ul il cumpar de la plafar (e curry 100% natural, facut din planta curry rasnitata, nu din amestec de ce vor astia si ii pun denumirea de curry .
la 01.05.2010, 13:09
eu stiam ca acest ,,curry,, e un amestec de mai multe condimente, nici decum ca ar exista o planta cu acest nume....
la 03.05.2010, 20:22
e foarte sanatoasa o sa incerc si eu ca sunt la dieta
la 13.05.2010, 14:06
Sigur sigur nu stiu daca e o sg planta sau nu; va spun doar ce am auzit; pe euforia mai exact la cuisine. Insa tind sa cred ca nu e o sg planta ci mai multe
si ca acest curry de fapt este facut peste 60 % dintr-o planta, curcuminul sau ceva de genul... ce se vinde pe piata contine fff multa sare si nu ar trebui. Curry-ul adevarat indian se face din coriandru, turmeric (sau curcuminul care e extras din acesta), schinduf, chimen, ghimbir, scorțișoară, cuișoare, semințe de muștar, nucșoară și piper...dar nu si sare! din pacate la noi nu se tine cont de asa ceva
Eu cumpar curry la punguta, 100% natural, numai de la plafar pt ca numai acolo am gasit ( si nu e scump..undeva la 5 lei punga)
la 13.05.2010, 14:14
ps: si nu e sarat deloc!
la 10.04.2012, 23:09
arata tare bine
COMENTEAZA