Peste la cuptor
Postat de anisoara in Peste 9 Feb 2010 | 26724 vizualizari
Pestele la cuptor este o mincare foarte usoara si rapida de preparat si in acelasi timp foarte sanatoasa .Va recomand aceasta reteta pentru o cina de seara , asortata cu o salata din legume proaspete, sau o garnitura preparata din orez cu legume si verdeata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 09.02.2010, 19:42
inca un preparat delicios.....asa cum ne-ai invatat....
la 09.02.2010, 22:07
Wow ce bine arata , il si salvez ce simplu se face si ce reteta de efect nota maxima
la 09.02.2010, 22:50
cat de mult imi place pestele ,mai ales acesta ,pregatit astazi de tine ,Anisoara!
la 10.02.2010, 00:31
Multumesc. Aceasta receta o prepar de 2 ori pe saptamiina, ma scapa din toate situatiile , cind imi este timpul limitat. Timpul pentru prepararea lui este de 5 minute. Mai departe - totul depinde de cuptor. Pe un pat de ceapa taiata rotele foarte subtiri, si peurma cartofii taiati deasemenea rotele subtiri , iar deasupra veti aranja pestele si veti turna peste tot putin ulei de masline si verdeata preferata, veti avea o cina de nota maxima. sanatoasa
la 10.02.2010, 02:33
Dar ce peste este, asta ma intereseaza.
la 10.02.2010, 13:31
Bun venit PapaBun : La intrebarea pusa , poti sa-ti spun ca acest peste se numeste PANGA- este un peste cu carnea alba fina, fara oase mici, la gust seamana cu pestele limba , numai ca are un sabor de peste mai pronuntat, mai intens. Nu stiu denumirea lui in limba romana .
Mihaiela Pofta buna .
COMENTEAZA