Peste la cuptor cu fenicul si rosii

Postat de Bucataras in Peste
8 Noi 2009 | 11856 vizualizari

Reteta ii apartine lui Jamie Oliver, cu care va intilniti saptaminal prin cartile de colectie ale Jurnalului national. In loc de somon am folosit insa dorada si lup de mare

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 08.11.2009, 22:23
sincer nu am macat niciodata asemenea pesti....dar nu ma indoiesc ca sunt buni..... am vrut sa dau 5 furculite...dar s-au pus 4
la 08.11.2009, 22:53
Iamiiii! Ce gust are de la fenicul? se simte?
la 08.11.2009, 23:45
si eu sunt pe aici gata de mancat..daca mai e vreo portie mica,mica!
la 24.01.2010, 18:37
Excelenta combinatie, , imi plac si pestii mentionati si feniculul, trebuie sa incerc reteta . Felicitari bucataras.
la 07.02.2013, 13:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking