Ingrediente
- 2 dorada, 2 lupi de mare
- ulei de masline
- piper negru
- sare
- un bulb de fenicul taiat subtire (l-am dat pe razatoare)
- 4 rosii
- o legatura de patrunjel
- o lamiie taiata felii subtiri
- 2-3 lingurite seminte crude de floarea soarelui
Mod de preparare
Am pornit cuptorul la 200 grade, dupa care am condimentat pestii cu sare si piper pe dinafara so pe dinauntru.
Intr-un castron am amestecat feniculul taiat subtire, cu rosia taiata bucati (dar si rondele), patrunjelul, lamaiia (taiata felii subtiri) si patrunjelul, le-am dat un praf de sare si piper negru.
Am umplut pestii (cit incape), iar restul amestecului l-am pus in tava sub si peste pesti.
Am mai stropit cu ulei de masline totul si am adaugat si jumatate de pahar de apa.
Am lasat la cuptor circa 40-45 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu fenicul si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|