Ingrediente
- 1 kg peste trunchi de merluciu
- 50 gr faina alba
- 50 gr pesmet
- 100 gr faina de malai
- condimente pentru peste
- 3 oua
- sare, piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Dupa ce s-a dezghetat pestele, l-am verificat si am mai curatat pe ici colo si l-am dat printr-un jet de apa, apoi l-am tamponat cu servetele.
L-am sectionat in doua pe lungime, dupa care l-am trecut prin amestecul de faina alba, faina de malai, pesmet, condimente si la final prin ouale batute cu putina sare piper si l-am pus intr-o tigaie cu ulei ferbinte la prajit. L-am prajit la foc mediu pana a capatat o crusta aurie. Se scoate pe servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|