Peste spada la grill

Postat de mihaelar63 in Peste
29 Noi 2021 | 4312 vizualizari
Peste spada la grill

   Ne place pestele indiferent daca este de apa dulce sau de apa sarata.   Tocmai am gasit file de peste spada si ne-am rasfatat cu el .

Ingrediente

  • 500 gr file de peste spada -[2 buc]
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lamaie zeama lamaie
  • piper cu lamaie
  • fulgi de chilli
  • usturoi granulat
  • sare
  • 400 gr cartofi
  • 2 linguri unt -optional
  • patrunjel verde
  • salata de rosii cu masline si cheddar

Mod de preparare

  1.  Bucatile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamaie . 
  2.   Condimentati cu usturoi granulat  ,piper cu lamaie si fulgi de chilli .
  3.  Ungeti cu ulei de masline si puneti pestele macar 30 minute la rece sa se marineze .
  4.  Feliile de peste spada se pregatesc la grillul incins .
  5.  Cartofi se curata si se fierb in apa cu sare .
  6. Serviti pestele spada cat este cald  cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde .
  7.  Daca doriti cartofii fierbinti  se pot amesteca cu unt . Eu am dorit sa nu avem aport mare de calorii si nu am mai pus unt .
  8. Alaturi puneti salata preferata . Noi am avut salata de rosii .
  9.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste spada la grill" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou pane in malai

Postat de MotanLaOale

Macrou pane in malai

Macroul se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele. Se presara pe toate partile si in interior sare si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.   Faina si malaiul se pun...

Citeste continuarea

Macrou cu sparanghel si lamai

Postat de panacris

Macrou cu sparanghel si lamai

În vasul slow cooker-ului Crock-Pot , se pune ulei, se setează la funcția High și se lasă la încins cca. 20 de minute.  Între timp ne ocupăm de ingredientul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2021, 19:30
Bun!
la 29.11.2021, 20:11
Pentru mine doar niste cartofi nature!
la 29.11.2021, 20:56
Delicios!
la 29.11.2021, 21:28
Eu nu vad spada, unde-i?
la 29.11.2021, 21:47

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking