Pesto alla genovese

Postat de caroline in Pt. paste
3 Iul 2013 | 4926 vizualizari

Este unul din cele mai cunoscute sosuri in intreaga lume.Este un clasic al bucatariei italiene mai axact din regiunea Liguria ... Clasicul pesto se prepara intr-un mojar ... insa pentru gospodinele moderne ;) e mult mai simplu cu ajutorul robotului de bucatarie. Foarte usor de preparat si extraordinar de bun alaturi de paste...O data incercat nu are cum sa nu doresti sa il incerci si a doua oara.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 03.07.2013, 22:16
acest sos am avut ocazia sa il mananc impreuna cu paste cand am fost in itala,e bun
la 03.07.2013, 22:29
la 03.07.2013, 22:30
ador sosul asta!
la 03.07.2013, 22:36
Si eu il folosesc des...cel mai bun!
la 04.07.2013, 11:45
si noua ne place mult,dar anul asta nu l-am pregatit inca asa ca iau putin de la u
la 04.07.2013, 12:03

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking