Pesto de pătrunjel

Postat de carmenvlad in Sosuri
29 Oct 2011 | 13376 vizualizari

Am găsit această rețetă pe blogul "Din lumea Laurei". Cum sunt în faza experimentelor, am zis să încerc. Și bine am făcut. Este o rețetă minunată și rezultatul a fost de excepție.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 29.10.2011, 16:26
Carmen asa este ,o reteta super
la 29.10.2011, 17:43
bun
la 29.10.2011, 19:21
bravo
la 29.10.2011, 21:20
Mie pana acum vreo doi ani cred nu-mi prea placea patrunjelul, il cam pescuiam asa din ciorbe si in rest nu-l prea foloseam. Insa apoi am inceput sa prind drag de el, cred ca dupa ce-am mancat undeva niste salate care aveau mult patrunjel si m-am mirat ce bine completa gustul. Acum imi fac de multe ori cu rosii, ulei si lamaie. O sa incerc cu siguranta reteta ta
la 29.10.2011, 23:09
Excelent
la 29.10.2011, 23:35
la 30.10.2011, 09:46
Cris, daca folosesti pesto la diferite paste, poti sa adaugi si 2-3 linguri de parmezan ras. Este delicios. Eu nu am pus pentru-ca am facut o cantitate mai mare, dar de cate ori folosesc pesto pun si putin cascaval sau parmezan ras.
la 30.10.2011, 09:47
Sufletista si Rocsi si eu sunt multumita de reteta. Incerc sa fac un pesto de menta. Sper sa si reusesc.
la 30.10.2011, 09:50
Adinuta, asa facea si baiatul meu cand era mititel. Acum daca nu este verdeata in ciorba, nu mananca. Adevarul este ca, pofta vine mancand.
la 30.10.2011, 09:51
Miuta si Motanel va multumesc.
la 30.10.2011, 10:27
Superb si eu am facut de busuioc
la 20.10.2012, 10:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking