Piece Montee (Croquembouche)
Postat de Brindusa in Torturi 27 Mai 2010 | 5928 vizualizari
Acest desert se face in Franta pentru masa tinerilor casatoriti. Am vazut poze cu adevarate opere de arta realizate de cofetarii francezi.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (41)
la 27.05.2010, 19:30
hai maaaaaaaaaah... super tare! deci la asta le-ai folosit bravo!
la 27.05.2010, 19:32
oauuuuuuuusuper tare5 furci mari si late
la 27.05.2010, 19:39
brandusa vrei sa salivam pe aici?
la 27.05.2010, 19:41
nu salivati mai, ca se topeste decorul
la 27.05.2010, 19:45
m-ai omorat cu asta!
la 27.05.2010, 19:51
ah Ina, nu vreau sa te omor ca e pacat de tine.
la 27.05.2010, 19:52
bravo, Ionix, ai gasit !
la 27.05.2010, 19:52
Roxana, iti multumesc si te pup.
la 27.05.2010, 19:55
wow!!!
la 27.05.2010, 19:55
acele alea de caramel sunt super , la decor
la 27.05.2010, 19:58
gaby, multumesc
la 27.05.2010, 20:00
Ina, daca ai sti cat de plina a fost bucataria mea de zahar caramel dup ce am facut acele alea... Adevarul e ca mie imi place caramelul asa de tare ca eram gata gata sa-l ling de pe jos, ca sa nu se piarda nimik.
la 27.05.2010, 20:07
brandusa ce ai facut tu aici.... ceva de nepronuntat,bineinteles
la 27.05.2010, 20:12
hahahahaha Ela, nu stiu cum fac si retetele mele au nume de ti se limba plimba-n gura. Da sa stii ca rteta asta n-are traducere nici in romana, nici in alte limbi. Toata lumea o stie ca la Francezi.
la 27.05.2010, 20:13
Ela, dar tu ai voie aici?
COMENTEAZA