Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala

Postat de ancutsa in Curcan
26 Dec 2018 | 5534 vizualizari

După cârnaţi, piftie şi sarmale, toată lumea simţea nevoia ca azi să mănânce ceva mai uşor. Aşa că, pentru a doua zi de Crăciun, am pregătit piept de curcan cu vin alb, mirodenii şi portocală, care i-au dat o aromă deosebită.  Aşa îl pregătea şi bunica mea, de Crăciun, doar că îl pregătea la cuptorul cu lemne şi mai punea mere şi gutui pentru aromă (eu le-am înlocuit cu portocală). De aceea, pentru mine este o "reteta romaneasca"

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 26.12.2018, 19:38
la 26.12.2018, 19:42
la 26.12.2018, 19:43
Ce bunătate!
la 26.12.2018, 20:09
O mancare usoara si gustoasa!
la 26.12.2018, 23:13
la 27.12.2018, 08:28
la 27.12.2018, 15:25
la 27.12.2018, 15:49
Va multumesc!
la 28.12.2018, 20:55
Chiar ar merge o felie de curcan! Este foarte fraged!
la 30.12.2018, 11:20
Rocsi, ma bucur ca ti-a placut!
la 31.12.2018, 16:01
la 31.12.2018, 18:25
Daniela
la 03.01.2019, 03:14
Excelent!
la 03.01.2019, 10:29
Mihaela, iti multumesc foarte mult!
la 12.01.2019, 09:36
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking