Piept de curcan marinat - la gratar
Postat de mihaelar63 in Curcan 27 Apr 2015 | 9492 vizualizari
Dupa aceasta reteta nu am sa mai bat piept de curcan sau pui si apoi sa-l pun la gratar-grill. In loc sa mananc ,,uscatele'' pieptul a iesit deosebit de fraged.
Cantitatile sunt strict orientaive .Nu am pus condimente foarte picante pentru ca am avut si copii la masa .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 27.04.2015, 12:26
delicios!!
la 27.04.2015, 12:36
ce bun!
la 27.04.2015, 13:08
Ce bun trebuie sa fie!
la 27.04.2015, 13:21
Asta da bunatate!
la 27.04.2015, 13:30
bun bun
la 27.04.2015, 15:22
delicios
la 27.04.2015, 15:47
Woow
la 27.04.2015, 16:37
O bunatate!
la 27.04.2015, 16:53
L-ai si taiat.......muieti-s posmagii?
la 27.04.2015, 18:40
L-am taiat Buni ca o bucata avea cam peste 400 .Si noi eram 5 si 2 copii la 4 bucati ))Nu ca am murit de foame ca am mai avut miitei de casa , peste si platou rece )
la 27.04.2015, 20:33
Ce bine arata, ce apetisant
la 27.04.2015, 22:55
In titlu am scris curcat )
COMENTEAZA