Piept de curcan umplut

Postat de margo in Curcan
4 Noi 2014 | 10590 vizualizari

Friptura de azi este una de sarbatoare.Si cum sarbatorile de iarna se apropie vertiginos,cine nu are pe masa curcanul umplut,se poate rezuma la acest piept de curcan umplut.Este delicios,foarte versatil si gustos.Se poate servi rece,ca aperitiv sau cald,ca fel principal alaturi de o garnitura pe masura.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 04.11.2014, 20:21
la 04.11.2014, 20:37
bun
la 05.11.2014, 07:54
Foarte bun
la 05.11.2014, 08:34
la 05.11.2014, 09:12
la 05.11.2014, 10:13
la 05.11.2014, 11:04
Ce rumen si bun!
la 05.11.2014, 23:26
la 06.11.2014, 11:20

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking