Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale

Postat de Sylvia in Curcan
20 Ian 2014 | 13733 vizualizari

Anul acesta am vrut sa schimb putin clasicul curcan la cuptor asa ca am cumparat de la macelarie un piept de curcan Bio de 2 kg si am trecut la treaba .

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 21.01.2014, 09:45
deliciosss
la 21.01.2014, 09:46
Foarte bun
la 21.01.2014, 09:59
un deliciu ..
la 21.01.2014, 10:08
cred ca a fost un deliciu!
la 21.01.2014, 10:14
M-a "curentat". Arata grozav de bine!
la 21.01.2014, 10:42
la 21.01.2014, 10:51
mda deosebit de frumos arata si cred ca gustul este incontestabil imi place e super
la 21.01.2014, 13:03
la 21.01.2014, 16:38
Wooooow,delicios
la 21.01.2014, 17:28
Silvia,cum spui tu arata minunat!
la 21.01.2014, 19:47
ma bucur ca v-a placut sper sa testati reteta cand o sa aveti ocazia si sa va placa si atunci
la 21.01.2014, 23:40
delicios
la 22.01.2014, 17:01
foarte gustos
la 23.05.2014, 21:01

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking