Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale
Postat de Sylvia in Curcan 20 Ian 2014 | 13733 vizualizari
Anul acesta am vrut sa schimb putin clasicul curcan la cuptor asa ca am cumparat de la macelarie un piept de curcan Bio de 2 kg si am trecut la treaba .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 21.01.2014, 09:45
deliciosss
la 21.01.2014, 09:46
Foarte bun
la 21.01.2014, 09:59
un deliciu ..
la 21.01.2014, 10:08
cred ca a fost un deliciu!
la 21.01.2014, 10:14
M-a "curentat". Arata grozav de bine!
la 21.01.2014, 10:51
mda deosebit de frumos arata si cred ca gustul este incontestabil imi place e super
la 21.01.2014, 16:38
Wooooow,delicios
la 21.01.2014, 17:28
Silvia,cum spui tu arata minunat!
la 21.01.2014, 19:47
ma bucur ca v-a placut sper sa testati reteta cand o sa aveti ocazia si sa va placa si atunci
la 21.01.2014, 23:40
delicios
la 22.01.2014, 17:01
foarte gustos
COMENTEAZA