Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale
Postat de Sylvia in Curcan 20 Ian 2014 | 13777 vizualizari
Anul acesta am vrut sa schimb putin clasicul curcan la cuptor asa ca am cumparat de la macelarie un piept de curcan Bio de 2 kg si am trecut la treaba .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 20.01.2014, 21:16
Ce bine suna si ce bine arata
la 20.01.2014, 21:17
Arata tare bine !
la 20.01.2014, 21:21
Ce bine arata! si eu ma gandeam pentru duminica cum sda mai prepar un piept de curcan?multumesc!
la 20.01.2014, 21:22
Moaaa, ce avem aici!
la 20.01.2014, 21:24
Teo in felul asta am facut si muschiulet de porc am mai facut un piept de curcan mic umplut cu spanac si ardei rosu, fiert in aburi si prajit in crusta crocanta tare bun a fost , te pup cu drag
la 20.01.2014, 21:25
Cum arataaa
la 20.01.2014, 21:26
ce bine arata
la 20.01.2014, 21:30
Arata intr-un mare fel! L-am trecut repede la favorite,ca-mi place pieptul de curcan
la 20.01.2014, 21:38
waw, cum arata!
la 20.01.2014, 21:42
foarte foarte mult imi place
Felicitari Sylvia
la 20.01.2014, 21:49
Arata tare bine!
la 20.01.2014, 21:49
Ce bine arata
la 20.01.2014, 21:58
bardat zici tare fain
la 21.01.2014, 08:58
Grozav!! Si ce faina ideea cu preapur
COMENTEAZA