Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale

Postat de Sylvia in Curcan
20 Ian 2014 | 13777 vizualizari

Anul acesta am vrut sa schimb putin clasicul curcan la cuptor asa ca am cumparat de la macelarie un piept de curcan Bio de 2 kg si am trecut la treaba .

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 20.01.2014, 21:16
Ce bine suna si ce bine arata
la 20.01.2014, 21:17
Arata tare bine !
la 20.01.2014, 21:21
Ce bine arata! si eu ma gandeam pentru duminica cum sda mai prepar un piept de curcan?multumesc!
la 20.01.2014, 21:22
Moaaa, ce avem aici!
la 20.01.2014, 21:24
Teo in felul asta am facut si muschiulet de porc am mai facut un piept de curcan mic umplut cu spanac si ardei rosu, fiert in aburi si prajit in crusta crocanta tare bun a fost , te pup cu drag
la 20.01.2014, 21:25
Cum arataaa
la 20.01.2014, 21:26
la 20.01.2014, 21:26
ce bine arata
la 20.01.2014, 21:30
Arata intr-un mare fel! L-am trecut repede la favorite,ca-mi place pieptul de curcan
la 20.01.2014, 21:38
waw, cum arata!
la 20.01.2014, 21:42
foarte foarte mult imi place
Felicitari Sylvia
la 20.01.2014, 21:49
Arata tare bine!
la 20.01.2014, 21:49
Ce bine arata
la 20.01.2014, 21:58
bardat zici tare fain
la 21.01.2014, 08:58
Grozav!! Si ce faina ideea cu preapur

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking