Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

Postat de Ina in Retete Delikat
10 Iul 2018 | 4722 vizualizari

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" Carnea de gasca este o carne foarte sanatoasa, mai ales cand este crescuta in curte. Specialistii in gastronomie recomanda pentru carnea de rata/gasca o combinatie dulce, asa ca am ales sa prepar pieptul de gasca cu varza rosie, sos de portocale si inegalabilele condimente cu ingrediente naturale de la Delikat. Desi multora o sa vi se para cidata combinatia de ingrediente, va garantez ca rezultatul este unul delicios :X 

Inapoi la reteta

Comentarii (52)

la 15.07.2018, 14:37
Multumesc, Lubita!
la 15.07.2018, 20:57
O reteta excelenta, am trecut-o la favorite! Bravo!!!!
la 16.07.2018, 17:38
Bun!
la 16.07.2018, 22:13
O reteta de revista !
la 07.08.2018, 21:52
Multumesc!
la 07.08.2018, 21:58
Arata senzational Inisor! Nota 100!
la 07.08.2018, 22:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking