Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

Postat de Ina in Retete Delikat
10 Iul 2018 | 262 vizualizari

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" Carnea de gasca este o carne foarte sanatoasa, mai ales cand este crescuta in curte. Specialistii in gastronomie recomanda pentru carnea de rata/gasca o combinatie dulce, asa ca am ales sa prepar pieptul de gasca cu varza rosie, sos de portocale si inegalabilele condimente cu ingrediente naturale de la Delikat. Desi multora o sa vi se para cidata combinatia de ingrediente, va garantez ca rezultatul este unul delicios :X 

Inapoi la reteta

Comentarii (47)

la 15.07.2018, 14:37
Multumesc, Lubita!
la 15.07.2018, 20:57
O reteta excelenta, am trecut-o la favorite! Bravo!!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Kamis