Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

Postat de Ina in
10 Iul 2018 | 4689 vizualizari

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" Carnea de gasca este o carne foarte sanatoasa, mai ales cand este crescuta in curte. Specialistii in gastronomie recomanda pentru carnea de rata/gasca o combinatie dulce, asa ca am ales sa prepar pieptul de gasca cu varza rosie, sos de portocale si inegalabilele condimente cu ingrediente naturale de la Delikat. Desi multora o sa vi se para cidata combinatia de ingrediente, va garantez ca rezultatul este unul delicios :X 

Inapoi la reteta

Comentarii (52)

la 11.07.2018, 08:32
buuuun
la 11.07.2018, 10:49
Ce preparat delicios!
la 11.07.2018, 15:03
Oau! O combinatie de zile mari!
la 11.07.2018, 15:59
Va multumesc pentru aprecieri si comentarii
la 11.07.2018, 16:01
Laura, duminica are tot atatea ore ca lunea si martea
la 12.07.2018, 11:38
yamii Super gustos!
la 13.07.2018, 07:54
Foarte tentant!
la 13.07.2018, 08:41
Un preparat deosebit!
la 13.07.2018, 19:08
Asa a fost!
la 14.07.2018, 22:08
Bravo! Arata minunat!
la 15.07.2018, 13:16
Arata foarte bine!
la 15.07.2018, 13:58
Multumesc, Rocsi!
la 15.07.2018, 13:58
Multumesc, Gheorghita!
la 15.07.2018, 14:28
❤❤❤❤❤
la 15.07.2018, 14:28
❤❤❤❤❤

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking