Piept de porc umplut cu carnati

Postat de adela1981 in Porc
6 Oct 2012 | 3240 vizualizari
Piept de porc umplut cu carnati

Ingrediente

  • 4 bucati de carnati proaspeti ( subtiri, 250 gr )
  • 4 felii de piept de porc ( 400 gr )
  • sare, piper negru
  • boia de ardei iute
  • cimbru, maghiran ( uscat)
  • 250 gr ciuperci
  • 1 ardei gras ( galben / rosu/ verde )
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline/ floarea soarelui
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare

Pieptul de porc se bate putin , sau sa fie felii mai subtiri. Se condimenteaza cu sare, piper negru, boia de ardei iute, cimbru si maghiran. Se aseaza cate un carnacior pe fiecare felie si se ruleaza, se prind cu bete de frigarui. Ciupercile se spala bine  si daca sunt mai mari se taie in doua sau patru, daca nu, atunci se lasa intregi. Ardeiul spalat se taie fasii mai mici, ceapa se taie solzisor, iar usturoiul marunt. Se aseaza carnea intr-o tava de friptura sau vas termorezistent. Asezam legumele, se mai presara foarte putina sare peste ele. Apoi se stropeste cu uleiul si se toarna vinul. Acoperim  cu o hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit 30 min. Dupa aceea luam hartie si mai lasam 20-30 min , stropim din cand in cand cu sosul din tava. Servim cu cartofi natur, sau cu garnitura preferata ( care o doriti ).

Pofta buna!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc umplut cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Friptura de porc cu bere neagra

Postat de AndrutzaP

Friptura de porc cu bere neagra

Intr-o tigaie se pune la incins ulei pentru prajit. Carnea de porc se taie cubulete si se acopera cu faina pe toate partile. Se prajeste in uleiul incins foarte, foarte bine. Prajiti cubuletele...

Citeste continuarea

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Postat de rocsi_1612

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Spalam bucata de pulpa apoi o taiem felii grose cam de un deget. Ceapa verde o spalam, o taiem rondele, iar cozile de usturoi le spalam si le tocam. Intr-un bol punem mustarul, pasta de tomate,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2012, 00:28
place ,maine vin la masa
la 07.10.2012, 00:41
la 07.10.2012, 00:43
delicios
la 07.10.2012, 01:12
ce bine arata!
la 07.10.2012, 09:31
yammy!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking