Piept de pui cu crema de branza si foietaj
Postat de postavaru in Pui 3 Feb 2011 | 6584 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (36)
la 03.02.2011, 21:13
Mena
Ce avatar dragut ai
la 03.02.2011, 21:17
ce bunatate
la 03.02.2011, 21:19
Mutumesc Rocsi
la 03.02.2011, 21:21
bun rau
la 03.02.2011, 21:24
chiar ca
la 03.02.2011, 21:36
Arta adevarata Ancuto
cred ca'i minunat
la 03.02.2011, 22:15
vreau si eu 6 jumatati de,, pipet'' de pui.....e piept de pui,nu?
la 03.02.2011, 22:24
Postavare , iar m-ai dat gata !chiar imi place !
la 03.02.2011, 22:33
Ela nu te lega de o femeie batrana
. Am citit reteta de 2 ori si nu am vazut ca scrisesem gresit
la 03.02.2011, 22:33
Ligia, Adina
la 03.02.2011, 22:34
Dia a fost tare bun si foarte frageda carnea
la 03.02.2011, 22:34
Multumesc Teo
la 03.02.2011, 22:44
Nu stiu de ce am eu impresia ca nu se "patrunde "suficient carnea fiind in aluat
la 03.02.2011, 22:52
Dia si mie mi-a fost frica, pentru ca au fost cam mari bucatile, dar s-a facut foarte bine.
COMENTEAZA