Piept de pui cu garnitura de gutui, in sos caramel

Postat de RODIMUR in Pui
7 Noi 2018 | 3090 vizualizari

Pentru că mai aveam gutui în casă, mi-am propus să fac o mâncare mai specială, care se prepară mai rar la noi, dar care, prin gustul dulce-acrișor, amintește de mâncărurile de pe alte meleaguri, unde condimentele și mirodeniile sunt la mare căutare. Am făcut, așadar, o mâncare de piept de pui, cu garnitură de gutui, în sos caramel. Cine nu agreează gustul dulceag la felurile principale, poate prepara alt gen de sos, dar acesta mi se pare că se potrivește cel mai bine, atât cu pieptul de pui, cât și cu gutuile. Deoarece gutuile sunt suficient de aromate, nu am folosit mai multe condimente. În perioadele de post se poate face o mâncărică de gutui, fără carne.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 07.11.2018, 20:15
la 07.11.2018, 20:26
la 07.11.2018, 21:21
Mulțumesc, Rocsi!
la 07.11.2018, 21:22
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 11.11.2018, 17:41
Un preparat deosebit!
la 11.11.2018, 18:09
Îți mulțumesc mult, Ancutsa!
la 11.11.2018, 22:01
Ce frumoasa prezentare Despre gust...ramane sa ma edific
la 11.11.2018, 22:14
Îți mulțumesc frumos, Mihaela, pentru apreciere!
la 15.11.2018, 21:45
Foarte imbietor
la 15.11.2018, 22:13
Da... Mulțumesc frumos, Claudia!
la 02.10.2019, 13:45
Buna!
la 02.10.2019, 14:35
Îți mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking