Ingrediente
- un piept de pui
- o cescuta cu orez brun integral
- 300 ml supa de pui sau legume
- doi morcovi
- o ceapa alba mare
- un ardei gras rosu
- un ardei gras verde
- un ardei gras portocaliu
- sare dupa gust
- cateva linguri cu ulei
- verdeturi: busuioc sau patrunjel
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in cuburi potrivite.
Se rumenesc usor in cateva linguri cu ulei.
Se adauga, apoi, rand pe rand, legumele tocate marunt: ceapa, morcovii si ardeii.
Se calesc 5-10 minute, dupa care se adauga orezul si se lasa la inabusit 5 minute (atat cat sa se patrunda usor).
Se adauga supa si se sareaza dupa gust.
Se continua fierberea, la foc mic, fara a amesteca, pana ce orezul este fiert.
Se presara verdeturile, proaspat tocate.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume si orez brun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|