Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

Postat de RODIMUR in Pui
21 Sep 2020 | 860 vizualizari

Pentru masa de prânz de ieri am preparat dietetic un pui la pungă. I-am adăugat condimentele obișnuite, muștar și portocale, iar ca garnitură am pregătit cuc-cus cu unt, care ne place foarte mult. Portocalele au dat un gust foarte bun preparatului, l-au aromat și au potențat gustul muștarului și al celorlalte condimente. A fost o masă de prânz tare gustoasă și sănătoasă!

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 22.09.2020, 10:26
Mulțumesc frumos, Andra!
la 22.09.2020, 10:27
Merită probată, Ksenya...! Mulțumesc frumos pentru atenție!
la 22.09.2020, 11:03
Gustos!
la 22.09.2020, 11:27
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 24.09.2020, 09:11
la 24.09.2020, 10:44
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 28.09.2020, 19:55
Imi place foarte mult, pare a fi super gustos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking