Piept de pui cu smantana la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri cu carne
14 Apr 2010 | 10845 vizualizari
Piept de pui cu smantana la cuptor

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 borcan ciuperci intregi 350 gr
  • 1 borcan 400 gr smantana mai groasa
  • 1 lingura faina
  • apa
  • vegeta
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pieptul de pui (fara piele) se spala bine si se taie pe lun bucati mai groase.

se condimenteaza cu piper si vegeta si se pune intr-o cratita.

faina se desface in putina apa si se da printr-o strecuratoare intr-o farfurie.

peste ,in aceasta farfurie, se rastoarna si smantana si se mai pune o canita de apa,piper si vegeta.

ciupercile se spala bine si se taie felii si se pun in farfurie peste amestecul de smantana.

aceste amestec il turnati peste pui.

cratita o dati la cuptorul incins pana e gata puiul(incercati cu furculita....in maxim 1 ora e gata)

patrunjelul se spala si se toaca marunt.

se pune in farfurie mancare de pui iar peste presarati patrunjel tocat.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Postat de mirela0911

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Pentru inceput se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Pipetul de pui se spala bine, se sterge cu prosoape de hartie apoi se taie in bucatele mici. Ciupercile se curata, se...

Citeste continuarea

Piept de pui cu mozzarella, la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de pui cu mozzarella, la cuptor

Se spala pieptul, se tamponeaza de surplusul de apa,apoi se feliaza in felii putin mai groase decat pentru snitele. Se bat usor cu ciocanul, apoi se asaza intr-o punga. Se presara sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2010, 12:07
cu poza vin mai tarziu ca vad ca imi da eroare cand vreau sa o incarc
la 14.04.2010, 14:29
la 14.04.2010, 14:38
e tare bun,eu fac cu maggi ideea zilei
la 14.04.2010, 14:42
trebuie sa-ncerc si eu.... Eu nu prea fac cu smantana, ca am probleme cu fierea , dar cred ca merita
la 14.04.2010, 15:12
foarte bine arata si cu siguranta e foarte buna,nota 10

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking