Piept de pui in crusta din fulgi de porumb

Postat de merisor67 in Pui
7 Mai 2016 | 3647 vizualizari

Băieții mei sunt mari devoratori de șnițele, din piept de pui în special și încerc deseori să le combin cât mai diversificat, cum este și cazul de față. Deci, acest piept de pui în crustă din fulgi de porumb a ieșit tare bun, crocant la exterior și aspectuos și fraged la interior și gustos.  

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 07.05.2016, 19:42
la 07.05.2016, 19:57
cred ca maine fac si eu ca salivez la greu uitandu-ma la pozele tale Arata grozav!
la 07.05.2016, 20:05
asta-i pe placul fiica-mii!
la 07.05.2016, 20:09
Ce imi plac chestiile astea crocante. Faptul ca le-ai facut la cuptor, ma incanta mult!
la 07.05.2016, 21:11
ce bine arata si ce bun trebuie sa fie!
la 07.05.2016, 21:46
Ce bine arata!
la 07.05.2016, 22:06
Am venit sa iau si carnea langa cartofi
la 07.05.2016, 22:36
Și Zmeii mei sunt fani snițele Așa că de data asta îi trimit la tine, că eu n-am răbdare de fâșiuțe Eu le fac șnițele, cât ”capacul de WC” cum se spune în popor , că să le ajungăăă Cât de curând voi testa rețeta
la 07.05.2016, 23:37
Arata foarte bine
la 08.05.2016, 00:26
Foarte bun , frumos si sanatos !
la 08.05.2016, 06:59
Multumesc, tuturor!
la 11.05.2016, 10:18
si noua ne plac, venimmmmmm
la 15.05.2016, 00:56
Ce nu faci tu pentru baietii tai ?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking