Piept de pui in sos alb cu tarhon

Postat de simona72 in Pui
9 Dec 2014 | 9526 vizualizari

O mancarica usoara, rapida si plina de arome...

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 09.12.2014, 17:41
Tare bun
la 09.12.2014, 17:49
vin pe la tine
la 09.12.2014, 18:04
bun rau!
la 09.12.2014, 18:17
Multumesc! Danuta te astept!
la 09.12.2014, 18:27
Ador tarhonul in mancaruri!
la 09.12.2014, 18:30
Eu am descoperit aroma tarhonului de curand si sunt tare incantata de el
la 09.12.2014, 18:31
ce pofta mi-ai facut
la 09.12.2014, 18:52
Simo, eu il folosesc in special la ciorbe, e minunata aroma lui!
la 09.12.2014, 18:52
la ciorba de fasole cu tarhon am mancat prin Targul Mures .dar cu sos alb nu,oare -i bun?
la 09.12.2014, 19:05
Ksenya, eu am facut cunostinta cu tarhonul la un hotel de fitze si era folosit la un sos alb...daca ei l-au folosit inseamna ca e bun Depinde si de gustul fiecaruia...mama si soacra mea nu-l folosesc...
la 09.12.2014, 19:08
am sa-l incerc si eu in sos alb saptamana aceasta ,iti reproduc reteta,sa vad ce iese...
la 09.12.2014, 19:11
Sper sa-ti placa...sa-mi spui cum ti-a iesit
la 09.12.2014, 19:35
Ce le mai combini,o sa te numesc Simonete-combinatoarea.......
la 09.12.2014, 19:49
Cleme
la 09.12.2014, 20:27

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking