la 09.12.2014, 18:30 Eu am descoperit aroma tarhonului de curand si sunt tare incantata de el
la 09.12.2014, 18:31 ce pofta mi-ai facut
la 09.12.2014, 18:52 Simo, eu il folosesc in special la ciorbe, e minunata aroma lui!
la 09.12.2014, 18:52 la ciorba de fasole cu tarhon am mancat prin Targul Mures .dar cu sos alb nu,oare -i bun?
la 09.12.2014, 19:05 Ksenya, eu am facut cunostinta cu tarhonul la un hotel de fitze si era folosit la un sos alb...daca ei l-au folosit inseamna ca e bun Depinde si de gustul fiecaruia...mama si soacra mea nu-l folosesc...
la 09.12.2014, 19:08 am sa-l incerc si eu in sos alb saptamana aceasta ,iti reproduc reteta,sa vad ce iese...
la 09.12.2014, 19:11 Sper sa-ti placa...sa-mi spui cum ti-a iesit
la 09.12.2014, 19:35 Ce le mai combini,o sa te numesc Simonete-combinatoarea.......