Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

Postat de Sim0naWorld in Pui
6 Feb 2012 | 11368 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 07.02.2012, 07:58
la 07.02.2012, 08:08
buna buna
la 07.02.2012, 09:13
mancare ardeleneasca
la 07.02.2012, 09:28
delicios
la 07.02.2012, 09:42
la 07.02.2012, 11:24
mmm un pui cu smantanica..bun!!!
la 07.02.2012, 12:18
place
la 07.02.2012, 19:24
Multumesc fetelor!
Diaconta, am un ardelean in casa..
Pupici tuturor
la 08.02.2012, 11:44
O da ,o minune
la 29.06.2017, 11:18
ma intreb ce o mai fi ramas dn pieptul ala de pui ....0 proteine 0 vitamine dupa ce il prajesti il bagi la cuptor 20 de minute+5 minute dupa patrunjel+ alte 5 dupa delikat adica bamba cu monoglutamat............atata peparare termica cand e suficient sa fie fiert beschamelul si nimic mai mult......o jumatate de ora de cuptor este in plus si contribuie la distrugerea integritatii alimentului....nemai miram ca ne imbolnavim........

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking