Ingrediente
- 300 gr piept de pui
- 400 gr de ciuperci conserva
- 5 cepe verzi
- sare
- piper
- condimente ptr. pui
- Ptr sos de smantana:
- 50 gr de unt
- 50 gr de faina
- 400 ml lapte
- 100 gr smantana
- sare
- piper
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am spalat si l-am taiat julienne. L-am condimentat cu sare, piper, condimente pentru pui. Am incins intr-o cratita putin ulei si am pus la calit pieptul de pui. Separat am taiat ceapa si am adaugat-o peste pui si putina apa si am lasat sa fiarba pana am preparat sosul de smantana.
La prepararea sosului am pus untul sa se incinga intr-o tigaie. Am adaugat faina. Se stinge compozitia astfel obtinuta cu laptele, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Am adaugat si ciupercile. Am condimentat cu sare si piper si am adaugat smantana. Se serveste alaturi de puiul facut, salata verde sau muraturi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui julienne cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|