Ingrediente
- 2 jumatati piept pui
- 1/2 dovlecel
- 1/2 ardei gras
- 1 rosie
- 125 gr mozzarella
- sare
- piper
Mod de preparare
Pieptul de pui dezosat se spala si se sterge apoi cu un servet. Se cresteaza si se presara sare.
Dovlecelul il taiem rondele, ardeiul gras il taiem fasii si rosia o taiem rondele, apoi jumatati.
Luam fiecare jumatate de piept de pui si umplem alternand cu legume.
Asezam carnea intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram mozzarella taiata fasii.
Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C.
Cand pieptul de pui este gata, il scoatem si il servim cald.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|