Piept de pui la grill cu branzeturi

Postat de rocsi_1612 in Pui
14 Mai 2015 | 3913 vizualizari
Piept de pui la grill cu branzeturi

Un preparat atat de simplu, gata in maxim 20 de minute, foarte satios si gustos. Se poate servi simplu, cu ganitura, salata, muraturi, un sos de smantana si verdeturi, etc...Hai sa avem pofta!

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 felie cascaval
  • 1 felie mozzarella
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel. Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem, dar nu il taiem pana in capat. Dupa ce l-am subtiat, il batem usor cu un ciocan de snitele, apoi il condimentam cu sare, piper, boia dulce si busuioc pe ambele parti. Cascavalul si mozzarella le facem cubulete.

Le punem pe jumatate din piept de pui, presaram si parmezanul. Venim cu cealalta jumatate peste branzeturi, presam bine cu mana, obtinand un portofel. Daca nu se prinde bine, puneti 1-2 scobitori.

Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei. Punem puiul, il rumenim la foc mediu, insa il acoeprim cu un capac, cate 1 minut pentru fiecare parte, pentru a se patrunde bine. Se serveste cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la grill cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Pulpe de pui in vin

Postat de mirela0911

Pulpe de pui in vin

Se curata si se spala bine carnea apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune...

Citeste continuarea

Papricas de pui

Postat de oanapl

Papricas de pui

Tai carnea cubuleţe și le călești în ulei, până se albesc, apoi le scoți într-un castron. În uleiul rămas, călești ceapa tocată peștișor, apoi torni un pahar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.05.2015, 20:17
Ce bunatate
la 14.05.2015, 20:18
Super ideea
la 14.05.2015, 20:18
foarte bun
la 14.05.2015, 20:22
Multumesc Raluca
la 14.05.2015, 20:22
Adele, multumesc

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking