Piept de pui pe grill
Postat de meosiris in Pui 1 Aug 2009 | 4407 vizualizari
5 piepti de pui
1/2 ardei gras verde
2 rosii
150g cascaval ras
patrunjel verde
delikat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (5)
la 07.09.2009, 19:51
am incercat pe grill de aragaz f buna dar cred ca la gratar afara e superrr
la 24.09.2009, 15:28
Da. Tot ce e posibil ! Ma bucur ca ti-a placut;) !
la 25.09.2009, 17:56
Cat timp se lasa in folie? Cam in cat timp este gata? Presupun ca nu desfaci folia de cateva ori ca sa vezi cand este gata.
la 06.10.2010, 11:43
Pai cam in 15-20 de minute. Eu o mai desfac usor din cand in cand sa vad daca s-a topit cascavalul de deasupra .
la 06.10.2010, 11:56
absolut delicios, absolut [email protected] ca depinde si de cuptor asta este motivul pentru care eu ma feresc de multe ori sa spun cate se tine .....................felicitari pentru tot ceea ce faci..................
COMENTEAZA