Piept de pui pe grill

Postat de meosiris in Pui
1 Aug 2009 | 4381 vizualizari
Piept de pui pe grill

5 piepti de pui 1/2 ardei gras verde 2 rosii 150g cascaval ras patrunjel verde delikat.

Ingrediente

Mod de preparare

-Se taie cubulete mici jumatatea de ardei gras si rosiile si se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras.

 -Pieptul de pui se pune pe grill si se asteapta sa se rumeneasca doar pe o parte, apoi pe o bucata de folie de Al, se pune pieptul, insa cu partea nefacuta in jos.

-Deasupra se pun 1-2 linguri din amestecul de mai sus.
-Se impacheteaza si se pune iar pe grillul incins.Se lasa sa se faca pieptul de pui.
-Cascavalul se topeste si tine legumele prinse de carne.Este absolut delicios!!!

 -Noi am servit cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe grill" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere

Postat de RODIMUR

Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere

Pieptul de pui se spală, se scurge de apă, se porționează, se bate ușor și se pune la baiț, pentru cel puțin două ore, în frigider. Baițul se face din condimentele indicate...

Citeste continuarea

Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana

Postat de RODIMUR

Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana

Se curăță pieptul de pui, se spală, se scurge de apă și se porționează. Se prepară un mix din: uleiul de măsline, condimentele Delikat menționate în lista de ingrediente, sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2009, 19:51
am incercat pe grill de aragaz f buna dar cred ca la gratar afara e superrr
la 24.09.2009, 15:28
Da. Tot ce e posibil ! Ma bucur ca ti-a placut;) !
la 25.09.2009, 17:56
Cat timp se lasa in folie? Cam in cat timp este gata? Presupun ca nu desfaci folia de cateva ori ca sa vezi cand este gata.
la 06.10.2010, 11:43
Pai cam in 15-20 de minute. Eu o mai desfac usor din cand in cand sa vad daca s-a topit cascavalul de deasupra .
la 06.10.2010, 11:56
absolut delicios, absolut [email protected] ca depinde si de cuptor asta este motivul pentru care eu ma feresc de multe ori sa spun cate se tine .....................felicitari pentru tot ceea ce faci..................

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking