Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere

Postat de RODIMUR in Pui
12 Sep 2018 | 7604 vizualizari

În general, oamenii nu prea agreează pieptul de pui, pentru că li se pare sec, uscat, dar dacă este preparat cum trebuie, el devine o mâncare foarte gustoasă. Mie îmi place mult pieptul de pui, preparat la grătar, sau grill, după ce-l țin într-un baiț care să-l înmoaie și aromeze corespunzător. Iar dacă-i asociem o garnitură de cartofi natur cu un sos potrivit, pieptul de pui devine o mâncare absolut delicioasă. Nu am luat în calcul, la preparare, timpul în care pieptul de pui a stat la baiț.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 14.09.2018, 13:46
Mulțumesc frumos, Mihaela!
la 14.09.2018, 19:31
Aici ai pregatit totul fix pe gustul meu! Foarte bun este meniul si este printre preferatele mele!
la 14.09.2018, 19:41
Rocsi, mă bucur mult că e ceva pe gustul tău...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 16.09.2018, 21:13
Bun!
la 16.09.2018, 21:55
Mulțumesc frumos, Adi!
la 16.09.2018, 23:25
Ce prezentare frumoasa!
la 17.09.2018, 04:05
Mulțumesc frumos, Oana!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking