Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere

Postat de RODIMUR in Pui
12 Sep 2018 | 7641 vizualizari

În general, oamenii nu prea agreează pieptul de pui, pentru că li se pare sec, uscat, dar dacă este preparat cum trebuie, el devine o mâncare foarte gustoasă. Mie îmi place mult pieptul de pui, preparat la grătar, sau grill, după ce-l țin într-un baiț care să-l înmoaie și aromeze corespunzător. Iar dacă-i asociem o garnitură de cartofi natur cu un sos potrivit, pieptul de pui devine o mâncare absolut delicioasă. Nu am luat în calcul, la preparare, timpul în care pieptul de pui a stat la baiț.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 12.09.2018, 22:55
mai ce bun, as veni la masa
la 12.09.2018, 22:58
Așa e, Cătălina, a fost foarte, foarte bun...dar s-a terminat...Poate altă dată, voi ține și pentru tine o porție...!
la 12.09.2018, 23:30
Exact pe gustul meu
la 12.09.2018, 23:38
Mulțumesc, Caroline! Mă bucur că și ție-ți place așa ceva...!
la 13.09.2018, 06:36
Cat de apetisant!
la 13.09.2018, 06:42
la 13.09.2018, 07:58
la 13.09.2018, 08:12
O cină pe placul meu!
la 13.09.2018, 08:33
Ce bine arată!
la 13.09.2018, 08:52
Mulțumesc frumos, Claudia!
la 13.09.2018, 08:53
Cristina,
la 13.09.2018, 08:54
Mă bucur, Laura...Mulțumesc frumos!
la 13.09.2018, 08:55
Mulțumesc, Corinuța!
la 13.09.2018, 09:10
Chiar e un meniu bun...și ușor!
la 13.09.2018, 09:44
Așa e, Kytz...A fost tare bun...! Mulțumesc frumos, pentru apreciere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking