Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere

Postat de RODIMUR in Pui
12 Sep 2018 | 7639 vizualizari

În general, oamenii nu prea agreează pieptul de pui, pentru că li se pare sec, uscat, dar dacă este preparat cum trebuie, el devine o mâncare foarte gustoasă. Mie îmi place mult pieptul de pui, preparat la grătar, sau grill, după ce-l țin într-un baiț care să-l înmoaie și aromeze corespunzător. Iar dacă-i asociem o garnitură de cartofi natur cu un sos potrivit, pieptul de pui devine o mâncare absolut delicioasă. Nu am luat în calcul, la preparare, timpul în care pieptul de pui a stat la baiț.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 13.09.2018, 10:26
Bun!
la 13.09.2018, 10:48
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 13.09.2018, 11:36
Cat de bine arata!
la 13.09.2018, 12:04
Mulțumesc frumos, Mirela!
la 13.09.2018, 13:15
wawwwww gustos rau
la 13.09.2018, 13:39
Papa bun de tot!
la 13.09.2018, 13:45
Așa e, Dalia! A fost tare bun...! Mulțumesc frumos!
la 13.09.2018, 13:46
Îți mulțumesc frumos, Merișor, pentru apreciere!
la 13.09.2018, 14:42
Foarte bun!
la 13.09.2018, 15:25
Așa e, Mimi... Mulțumesc frumos!
la 13.09.2018, 16:06
ce bunatate bine mi-ar prinde acum o portie
la 13.09.2018, 16:59
Te-aș servi cu dragă inimă, Claudia! Mulțumesc pentru apreciere...!
la 13.09.2018, 17:47
Delicios si usor de pregatit!
la 13.09.2018, 18:05
Așa este, Madi...! Mulțumesc frumos!
la 14.09.2018, 12:32
Arata grozav de bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking