Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Postat de mihaelar63 in Pui
23 Ian 2020 | 4386 vizualizari
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

,, Bunatati pentru Craciun "  Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului. Pregatisem ciorba de burta coaste de batal. Nu a fost nicio problema sa ma reorganizez. Aveam un piept de pui proaspat. Copii au fost incantati sa ma ajute la prepararea pieptului de pui umplut. Au aliniat ingredientele, au decorat. La sfarsit au mancat cu mare satisfactie si pofta preparatul la care au muncit si ei !!!

Ingrediente

  • 650 gr piept de pui
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr carnaciori uscati de porc
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 lingurita usturoi granulat uscat
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 linguri iaurt gras
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

  1. Spalati carnea si o stergeti de apa.
  2. Pregatiti ingredientele pentru umplere.
  3. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul.
  4. Introduceti in fiecare bucata de carne carnaciori, ardei si cascaval.
  5. Ungeti bucatile de carne cu unamestec format din iaurt, mustar, usturoi, oregano, sare si piper.
  6. Prajiti bucatile de pui impanate, pe toate partile in ulei incins amestecat cu unt.
  7. Nu trebuie sa insistati cu prajirea pentru ca le vom coace inca 20 minute la cuptor la 180 grade C.
  8. Dupa coacere puiul se acopera cu o folie de aluminiu sau un capac si se lasa sa se odihneasca 10 minute.
  9. Feliati pieptul de pui umplut si serviti cu garnitura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pui manastiresc

Postat de merisor67

Pui manastiresc

Mai intai am pus la fiert carnea de pui pana cand s-a separat grasimea de pe ea, fiind un pui de tara a fost putin grasut. Am scurs carnea si am condimentat-o cu piper, boia de ardei si sare....

Citeste continuarea

Pui toscan

Postat de anuta

Pui toscan

Pulpele dezosate spalate si zvantate,se subtiaza in partile mai goase apoi se sareaza,pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac in apa cu sare cca 5...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2020, 05:55
Vad ca l-ai captusit bine pe domnul piept...
la 23.01.2020, 06:00
la 23.01.2020, 07:37
Delicios!
la 23.01.2020, 07:38
Apetisant!
la 23.01.2020, 07:57

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking