Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Postat de mihaelar63 in Pui
23 Ian 2020 | 976 vizualizari
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

,, Bunatati pentru Craciun "  Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului. Pregatisem ciorba de burta coaste de batal. Nu a fost nicio problema sa ma reorganizez. Aveam un piept de pui proaspat. Copii au fost incantati sa ma ajute la prepararea pieptului de pui umplut. Au aliniat ingredientele, au decorat. La sfarsit au mancat cu mare satisfactie si pofta preparatul la care au muncit si ei !!!

Ingrediente

  • 650 gr piept de pui
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr carnaciori uscati de porc
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 lingurita usturoi granulat uscat
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 linguri iaurt gras
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

  1. Spalati carnea si o stergeti de apa.
  2. Pregatiti ingredientele pentru umplere.
  3. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul.
  4. Introduceti in fiecare bucata de carne carnaciori, ardei si cascaval.
  5. Ungeti bucatile de carne cu unamestec format din iaurt, mustar, usturoi, oregano, sare si piper.
  6. Prajiti bucatile de pui impanate, pe toate partile in ulei incins amestecat cu unt.
  7. Nu trebuie sa insistati cu prajirea pentru ca le vom coace inca 20 minute la cuptor la 180 grade C.
  8. Dupa coacere puiul se acopera cu o folie de aluminiu sau un capac si se lasa sa se odihneasca 10 minute.
  9. Feliati pieptul de pui umplut si serviti cu garnitura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Retete similare

Ciulama cu pui si ciuperci

Postat de Creatsa

Ciulama cu pui si ciuperci

Am spalat arpioarele de pui,le-am curatat apoi le-am lasat la zvantat. Am condimentat aripioarele cu sare si piper. Intr-o tigaie am pus ulei la incins apoi am adaugat aripioarele,usturoiul...

Citeste continuarea

Pui Kiev

Postat de RuxyRux

Pui Kiev

Pieptul de pui se spala, se taie in doua, apoi fiecare bucata se feliaza si se deschide un buzunar. Eu am avut piepti mari de pui, astfel ca am reusit sa scot 5 bucati. Untul moale se freaca cu...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 23.01.2020, 05:55
Vad ca l-ai captusit bine pe domnul piept...
la 23.01.2020, 06:00
la 23.01.2020, 07:37
Delicios!
la 23.01.2020, 07:38
Apetisant!
la 23.01.2020, 07:57

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking