Piept de pui umplut cu farinheira

Postat de cristeena20 in Pui
29 Mai 2014 | 2477 vizualizari

Farinheira este un carnat tipic portughez facut din faina si grasime de porc. Se foloseste de multe ori ca si umplutura la carne si este foarte apreciat ca si aperitiv simplu facut la gratar sau la cuptor .Totodata este foarte bun facut cu oua scrobite. Eu azi am facut pachetele de piept de pui umpliute cu miezul acestui tip de carnat.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 30.05.2014, 17:36
la 30.05.2014, 20:41
Super.
la 31.05.2014, 20:59

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking