Piept de pui umplut cu farinheira
Postat de cristeena20 in Pui 29 Mai 2014 | 3607 vizualizari
Farinheira este un carnat tipic portughez facut din faina si grasime de porc. Se foloseste de multe ori ca si umplutura la carne si este foarte apreciat ca si aperitiv simplu facut la gratar sau la cuptor .Totodata este foarte bun facut cu oua scrobite. Eu azi am facut pachetele de piept de pui umpliute cu miezul acestui tip de carnat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 29.05.2014, 23:27
Ce bun!
la 30.05.2014, 00:07
M-ai facut curioasa Ce gust predominant are acest carnat ?
la 30.05.2014, 02:27
Super! Poate parea simpla umplutura carnatului, dar are un gust fenomenal!
la 30.05.2014, 08:43
la 30.05.2014, 10:14
Supeeer! Imi place tare mult...atat pieptul de pui umplut, cat si garnitura!
la 30.05.2014, 11:06
Multumesc frumos !!!
la 30.05.2014, 11:07
Mihaela, carnatul asta e doar din faina amestecata cu grasime de porc...si cred ca este afumat..ideea e ca e tare bun ..deosebit..
la 30.05.2014, 11:29
arata super
la 30.05.2014, 14:07
bun
la 30.05.2014, 16:35
ce bunatate
la 30.05.2014, 17:21
multumesc mult!!!!
COMENTEAZA