Piept de pui umplut cu farinheira

Postat de cristeena20 in Pui
29 Mai 2014 | 3607 vizualizari

Farinheira este un carnat tipic portughez facut din faina si grasime de porc. Se foloseste de multe ori ca si umplutura la carne si este foarte apreciat ca si aperitiv simplu facut la gratar sau la cuptor .Totodata este foarte bun facut cu oua scrobite. Eu azi am facut pachetele de piept de pui umpliute cu miezul acestui tip de carnat.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 29.05.2014, 23:19
la 29.05.2014, 23:27
Ce bun!
la 30.05.2014, 00:07
M-ai facut curioasa Ce gust predominant are acest carnat ?
la 30.05.2014, 02:27
Super! Poate parea simpla umplutura carnatului, dar are un gust fenomenal!
la 30.05.2014, 06:22
la 30.05.2014, 08:43
la 30.05.2014, 10:14
Supeeer! Imi place tare mult...atat pieptul de pui umplut, cat si garnitura!
la 30.05.2014, 11:06
Multumesc frumos !!!
la 30.05.2014, 11:07
Mihaela, carnatul asta e doar din faina amestecata cu grasime de porc...si cred ca este afumat..ideea e ca e tare bun ..deosebit..
la 30.05.2014, 11:29
arata super
la 30.05.2014, 11:39
la 30.05.2014, 13:02
la 30.05.2014, 14:07
bun
la 30.05.2014, 16:35
ce bunatate
la 30.05.2014, 17:21
multumesc mult!!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking