Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi

Postat de reisnaor_2006 in Pui
7 Apr 2015 | 4229 vizualizari
Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi

Ingrediente

  • 3 bucati de piept de pui
  • 150 gr cascaval
  • 6 felii de salam
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • rosii chery
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

           Cartofii si ceapa se curata si se taie felii potrivite.Folosind un cutit bine ascutit, se taie pieptul de pui, din aproape in aproape, intr-o fasie cat mai subtire, de 1-1,5 cm grosime, avand grija, pe cat posibil, sa nu se perforeze carnea.

           Pieptul de pui taiat la cutit, se infasoara intr-o folie de plastic alimentara sau punga si se bate cu ciocanul de carne, usor,  sa nu se distruga fibra carnii.Pe jumate din felia de piept de pui care in prealabil am sarat-o si piperat asezam feliute de salam si cascaval si inchidem ca un buzunar cu cealalta jumatate.

          Intr-un vas de yena asezam un strat de cartofi taiati felii potrivite,deasupra asezam fiecare piept de pui umplut,acoperim cu cartofi feliute si rondele de ceapa,rosii chery,saram si piperam.

          Stropim cu ulei de masline si introducem vasul de yena in cuptorul incins al aragazului, la foc mare pentru 15-20 de minute, timp in care pieptul se va rumeni usor la exterior si va prinde o crusta.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulou din piept de pui cu umplutura de ciuperci

Postat de simona72

Rulou din piept de pui cu umplutura de ciuperci

Pieptul de pui se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se taie din bucata de piept de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare si subtire. Cu un cutit cu lama mare si lunga se taie o...

Citeste continuarea

Frigarui cu pui si legume

Postat de Pungasa_Rogue

Frigarui cu pui si legume

Se spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca. Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2015, 13:22
la 07.04.2015, 13:23

Nu are nici un fel de ulei, supa, apa??? Se face asa uscat??
la 07.04.2015, 13:28
am uitat sa trec,este stropit cu ulei de masline,multumesc Motan,corectez acum
la 07.04.2015, 13:30
Ce bun!
la 07.04.2015, 13:32
imi place la nebunie cand vad cascavalul cum se topeste

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking