Piept de purcelus cu cartofi, la cuptor

Postat de mihaelar63 in Porc
5 Ian 2019 | 2409 vizualizari

                    ,,Reteta romaneasca "   Pe timp de iarna o tava cu de toate, si carne, si cartofi impregnati cu aroma carnii, este ce poate fi mai potrivit. Ai dat tava la cuptor si tu iti vezi de treaba care o fi !!! Iti mai lipseste sa pui muratura langa si ai rezolvat o masa bogata .

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 05.01.2019, 19:45
Bun, bun tare..!
la 05.01.2019, 19:58
bun bun
la 05.01.2019, 20:02
la 05.01.2019, 20:04
Pfff, mai pune de-o tava Mihaela! Zmeisorii se pornesc la drum
la 05.01.2019, 20:04
Stiu ca este bun pieptul de purcelus, dar pentru mine cartofii sunt cei mai buni, ce-i mai grozavi, ca doar sunt preferatii mei!
la 05.01.2019, 20:10
minunat
la 05.01.2019, 20:21
Rocsi , asa spun si eu ca si tine . De data aceasta carnea a iesit perfecta , cu usoara crusta si in interior suculenta si savuroasa
la 05.01.2019, 20:41
Bun!
la 05.01.2019, 21:29
ce papa bunnn
la 05.01.2019, 21:35
Ce bine arata!
la 05.01.2019, 23:00
Ancutsa , bine ar fi fost sa poti si gusta !!!
la 05.01.2019, 23:23
la 06.01.2019, 19:01
Ce bine arata...
la 08.01.2019, 10:50
bun, bun!
la 09.01.2019, 11:06
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking