Piept de rata caramelizat la cuptor

Postat de papabundetot in Rata
16 Iun 2013 | 12653 vizualizari

Nu sunt eu o mare iubitoare de carne,dar daca imi spui cuvantul RATA ….deja lucrurile se schimba si papilele mele gustative incep sa o ia razna si nu mai am liniste cu ele pana cand nu le dau…rata:). Am avut initial o rata intreaga dar pentru ca in familia mea numai eu mananc aceasta minuntata pasare,am portionat-o si in felul asta ma rasfat de mai multe ori . acum a venit randul pieptului de rata asa ca m-am gandit sa il fac cat mai apetisant si sa ma bucur de el. L-am taiat in 2 buc si partea cu pielita am crestat-o cu un cutit bine ascutit (numai pielea fara a atinge si carnea),am condimentat-o apoi cu:

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 17.06.2013, 08:33
la 17.06.2013, 14:06
Cred ca-i tare buna rata asta. N-am mancat niciodata caramelizata.
la 17.06.2013, 14:46
pfffff Sim0na...e o nebunie,eu cel putin nu ma omor cu carnea in general dar rata....as manca non stop
la 05.02.2014, 13:48
la 05.02.2014, 13:49
De pus la favorite

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking