Piept de rata cu cirese

Postat de ctlina in Rata
14 Iul 2017 | 3916 vizualizari

Inca o reteta frantuzeasca :) un fel de mâncare delicios si uimitor, o combinatie dulce- sarat, o explozie pentru papilele gustative. Pieptul de rata este considerat o delicatesa si se combina foarte bine cu fructe dulci. Otetul balsamic da un pic de "peps". Combinat cu vinul rosu, cu supa de pui, lasat totul sa scada bine si legat cu unt, la sfarsit, se va obtine un sos minunat.  http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/06/piept-de-rata-cu-cirese.html

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 14.07.2017, 17:13
la 14.07.2017, 17:39
Gustos!
la 15.07.2017, 01:22
Delicioasa combinatie Cu siguranta as alege asa ceva dintr-un meniu
la 15.07.2017, 09:12
Ce combinatie interesantă! Cred ca mi-ar place!
la 15.07.2017, 09:50
la 15.07.2017, 14:19
Sigur aș servi cu plăcere!
la 15.07.2017, 18:08
la 17.07.2017, 18:44
Ooooo, ce bun! Am salivat instant
la 19.07.2017, 08:28
Yummy!!
la 14.08.2017, 22:48
Îmi plouă în gură!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking