Piept de rata cu pepene galben

Postat de ctlina in Rata
7 Oct 2018 | 2966 vizualizari

Pieptul de rata este considerat o delicatesa si se combina foarte bine cu fructele dulci. Dupa reteta  Piept de rață cu cireșe , vă propun o alta combinatie dulce- sarat, o explozie pentru papilele gustative. Am ales o carne de rata tip piept-muschiulet fara piele si grasime, taiata fileuri subtiri si am asezonat-o cu piper de Sichuan si sare neagra de Hawaï. Pepenele l-am parfumat cu anis stelat si gatit in unt sarat cu miere. https://www.blogulluicatalina.com/2018/07/piept-de-rata-cu-pepene-galben.html

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 07.10.2018, 18:02
la 07.10.2018, 18:07
la 07.10.2018, 18:23
Un preparat deosebit!
la 07.10.2018, 18:27
la 07.10.2018, 18:32
Ce deliciu!
la 07.10.2018, 18:39
Nu se prea pupa-n capul meu asemenea combinatii...
la 07.10.2018, 19:58
Ce combinație interesantă!
la 07.10.2018, 22:01
la 08.10.2018, 08:52
Ce culori apetisante ai in farfurie
la 08.10.2018, 09:53
o combinatie pe gustul meu
la 11.10.2018, 08:49
Interesant!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking